Menu
Profiel

Profiel

In 2004 hebben Dick van Ginkel, Frank Hüsken en Jan Streefkerk Consort opgericht. Na een gezamenlijke periode als organisatieadviseurs bij GITP zagen wij bij opdrachtgevers de vraag groeien naar meer persoonlijk advies geborgd in stevige kennis van de sectorontwikkelingen (inhoud) en advieservaring (proces). Consort is de netwerkorganisatie waarin wij vanuit een eigen onderneming samen werken aan projecten bij maatschappelijke organisaties en in het openbaar bestuur.

Voorop staat dat iedere adviesvraag uniek is en een eigen aanpak verdient. Wederzijds vertrouwen in een zorgvuldig proces creëert een omgeving waarin wij met de opdrachtgever tot samenwerking komen. We zijn professioneel geschoold in het adviesvak, maar hebben ook met de voeten in de klei gestaan als manager/bestuurder.In het netwerk van Consort beschikken we over gelijkwaardige collega’s die zonodig bij de opdrachtgever kunnen worden geïntroduceerd.

Tenslotte, alle adviseurs zijn lid van de Orde van Organisatieadviseurs (OOA) en in bezit van het CMC predicaat (Certified Management Consultant) als teken van hun permanente professionele ontwikkeling. We zetten ons actief in voor de kwaliteitsontwikkeling van het adviesvak. Dick van Ginkel was bestuurslid van de OOA van 2004 - 2012, en Frank Husken maakte van 2013 - 2018 deel uit van het OOA bestuur.